Innmelding barnekor

Volsdalen barnekor

Volsdalen barnekor øver hver onsdag mellom 14 og 15 på Volsdalen menighetshus eller i kirken. I høst har vi vært ca 20 barn på hver øving - dei fleste fra 3.trinn. På øvingene er det sang og musikk, mat, lek og moro. Vi skal delta på friluftsgudstjeneste på Aksla, synge for de gamle på bokollektivet og vi skal synge på gudstjenesten i Volsdalen på julaften kl 15:30.

Kontingenten er 250 kr for hele skoleåret.

For mer informasjon følg med på Facebook: https://www.facebook.com/volsdalenbarnekor
eller ta kontakt med Oddgeir på 93670057 eller oddgeir@volsdalen.no

Innmelding i barnekoret

Fyll ut feltene med informasjon om barnet som skal gå i kor. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:

Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Opplys om allergier eller andre ting vi bør vite om. Vi tar bilder og video av barna. Vi publiserer ikke bilder av enkelt barn, men gruppebilder/video kan bli brukt til pr for koret eller arrangement vi deltar på. Dersom du ønsker at barnet ikke skal være med på bilder skriv det her.
Dersom brukeren skal velge gruppe må du skrive en forklaring her.